in

Четирима души загинаха при челен удар

Снимката е илюстративна

Четирима загинаха при челен удар, след като друга кола влязла в насрещното платно на път край Пловдив.

Тежката катастрофа станала след 21 часа на 27 март на надлеза към селата Скутаре и Войводиново, на източно-обходния път на Пловдив, съобщиха от полицията в града.

Според първоначалната информация БМВ с пловдивска регистрация навлязло в лентата за насрещно движение и се ударило челно в лека кола Сеат с кърждалийска регистрация. На място са загинали 31-годишният водач на втората кола и негови спътници, на 28, 49 и 54 години. И четиримата загинали са от кърджалийска област.

В болница е настанен 20-годишен, който е шофирал БМВ-то, а медицинска помощ е оказан и на пътувалия заедно с него 17-годишен младеж. На двамата е взета кръвна проба за употреба на алкохол и наркотични вещества. Причините и обстоятелствата около тежкия инцидент се разследват в рамките на досъдебно производство.

*******
Спонсор на наградата този месец:happyLife

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Ралица Петкова

Завършила съм специалност „Българска филология“ във ВТУ „Св. св. Кирил и Mетодий“. Моите източници на вдъхновение са литературата, изобразителното изкуство и богатството на българския книжовен език.