in

Служителка на бензиностанция във Варна души дете с качулката му

Снимката е илюстративна/Pixabay

За случай на агресия над дете съобщи читателка на „Нова Варна“, живееща в местността Ментеше.

Неприятната случка се разиграла на бензиностанция, намираща се в квартал „Владиславово“, а пострадалото дете е нейната 12-годишна дъщеря.

На 17 март четири деца на възраст между 11 и 13 години, сред които са нейната дъщеря и племенница, излизат да покарат велосипедите си в квартал „Владиславово“,но гумата на единия от тях спада. Децата се насочват към най-близката бензиностанция, за да я напомпят.

Посрещнати са от служителка на бензиностанцията, която започнала да им крещи, че нямат работа на обекта, и ги изгонила от мястото.

Разтревожени и уплашени, хлапетата извикали майката на потърпевшото момиче и наша читателка.Тя отишла, взела пистолета за помпене на гуми, но същата служителка се приближила към нея, грабнала го и започнала да я блъска. В същото време 2-годишното ѝ дете стояло в колата.

Отивайки към нея, работничката скочила върху дъщеря ѝ, хванала качулката ѝ и започнала да я души и да я удря с юмруци по главата, блъснала е и племенницата ѝ.

„Ще ви убия, махайте се от обекта ми“, викала служителката.

Според нея децата са я предизвикали, употребявайки нецензурни думи срещу нея.

Незабавно са звъннали на 112. Подадена е и жалба в Трето районно управление.

От ОД на МВР – Варна потвърдиха пред медията ни за случая. Има подадена жалба на 17 март, в момента полицията проверява случая. Изясняват се детайлите във връзка с инцидента. Образувана е и преписка.

Пострадалото момиче е прегледано, направено е ЕЕГ, която е установила, че има изменения на главата.

Майката на пострадалото момиче се е свързала с управителя на въпросната бензиностанция, който е заявил, че служителката ще бъде уволнена. Според запознати тя има и други прояви на агресия.

*******
Спонсор на наградата този месец:happyLife

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Ралица Петкова

Завършила съм специалност „Българска филология“ във ВТУ „Св. св. Кирил и Mетодий“. Моите източници на вдъхновение са литературата, изобразителното изкуство и богатството на българския книжовен език.