Delta Planet Mall – новото място за срещи, шопинг и забавления във Варна (ВИДЕО)

Снимка: Мердин Берберов, "Нова Варна"
Снимка: Мердин Берберов, "Нова Варна"

Във Варна отвори врати най-големият търговски център в България с площ от над 120 000 квадратни метра.

Най-новият и модерен търговски център в България вече е факт на територията на Варна. Delta Planet Mall отвори врати вчера с бляскава церемония при огромен интерес.  Над 500 гости от цяла България бяха първите посетители на търговският център. Той е изцяло подчинен на съвременната концепция за търговия на дребно – микс между магазини, развлечения и отдих.

На неговата територия е разположено най-голямото кино извън София, Cinema city – с 12 киносалона и единствената 4DX зала във Варна.

Центърът предоставя на варненци и гостите на града над 4000 кв метра територия за развлечения, нови за морската столица търговски марки, повече от 140 магазина, които формират шопинг зоната. Сред тях са световноизвестни брандове като   Desigual, Polo Ralph Lauren, Yamamay, Asics, Calzedonia, Mango, Marc O Polo и други.

Международните марки Reserved  и Mohito отварят с най-новите и най-големите си концепции в България. За първи път Starbucks и Costa отварят врати в търговски център в града. Варненска премиера прави и Dominos pizza.

Delta Planet Mall гарантира комфорт на клиентите със своето “Пето авеню” – с магазините на известни марки, с естествена светлина, зеленина, и дори със свеж въздух по етажите, с открита тераса с морска панорама на последното ниво и с уникални атракциони, на които децата могат да се наслаждават безплатно.

Delta Planet Mall е първият търговски център в България, който предоставя възможност на родители и деца да се радват на съвместни приключения, космически пътешествия и познавателни игри напълно безплатно. 12-метрова панорамна кула, декорирана като магическо дърво, преминава през всички етажи на търговския център и предлага на децата вълнуващо пътешествие от последното до партерното ниво.

Delta Planet Mall  е разположен на четири търговски нива, две от които партерни следващи естествената денивелация на терена. Разполага с три подземни нива с 1400 места за паркиране и множество първокласни удобства.

Повече от атмосферата на най-новият и модерен търговски център във Варна и неговото откриване вижте във видеото:

*******
Спонсор на наградата този месец:happyLife

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Снимката е илюстративна

Убийство във Варненско след целодневен запой

Снимката е илюстративна

72-годишен холандец се потроши с колело във Варна