in ,

В Grand Mall откриха първия магазин на BOSS във Варна (СНИМКИ)

снимка: Grand Mall Varna

Немският моден бранд избра Grand Mall, за да стъпи в морската столица. Деловата елегантност, наложена от марката, е световно признат еталон за мъжете в бизнеса.

Снимка: Grand Mall Varna

В Grand Mall официално отвори врати първият самостоятелен магазин на знаковата модна марка BOSS във Варна. Олицетворение на деловата мъжка елегантност, брандът на базираната в Метцинген компания Hugo Boss AG се възприема по цял свят като еталон в бизнес облеклото.

Снимка: Grand Mall Varna

Във Варна за откриването на първия магазин BOSS пристигнаха последните колекции на германската марка. Посветени в тънкостите на стила, компетентните консултант-продавачи в магазина са готови да посъветват всеки посетител как да се облече за важно интервю, за отговорна конференция или за коктейл.

Снимка: Grand Mall Varna

Създадена през 1924 г., в началото като фабрика за униформи, фирмата на Хуго Бос тръгва по пътя на истинската мода едва след 1945 година под ръководството на неговия племенник Ойген Холи. Качественото шиене на мъжки облекла се усъвършенства и през 1977 г.

Снимка: Grand Mall Varna

Компанията придобива търговска международна запазена марка и се превръща в световен лидер в модата. BOSS олицетворява автентичният достъпен лукс. Мъжките колекции обхващат изтънченото бизнес и вечерно облекло, casual модели и премиум облекло за спорт и активни преживявания в свободното време.

Снимка: Grand Mall Varna

Обувките, часовниците и аксесоарите на марката са ефектният завършек на визията на съвременния мъж. Като отделен бранд BOSS предлага мъжка мода от 1970, а дамска – от 2000 г. Hugo Boss сътрудничи със звездни имена от тениса, голфа и моторните спортове. Един от най-големите играчи на световния моден пазар, компанията има 2,7 милиарда евро оборот за 2017 г.

Снимка : Grand Mall Varna

Германската компания си поставя високи цели за следващите години. Марк Лангер, главен изпълнителен директор на Hugo Boss AG, обобщава: „Искаме да растем по-бързо от пазара. Успешното прегрупиране на нашите марки BOSS и HUGO положи основите за това. Ние ще увеличим допълнително персонализацията на нашите предложения в бъдеще и ще ускорим централните процеси в хода на по-нататъшното развитие на нашата стратегия. Общата ни цел е ясна: искаме да бъдем най-желаната световна марка за премиум мода и лайфстайл“.

Снимка: Grand Mall Varna

Повече за новите магазини и актуалните предложения в Grand Mall търсете във фейсбук страницата facebook.com/GrandMallVarna и в сайта на Grand Mall – grandmall-varna.com.

Снимка: Grand Mall Varna

*******

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/