in

Дядо изнасили 5-годишната си внучка в Добрич

Снимка: Про Нюз Добрич

66-годишен мъж изнасили 5-годишно момиченце в добричкия квартал „Рилци“.

По информация на „Про Нюз Добрич“ насилникът е дядо на детето. Според неофициална данни до разкриването на престъплението се стигнало, след като момиченцето прокървило. Майката го завела в Спешно отделение на болницата, а лекарите подали сигнал в полицията. Съседи недоумяват от този факт, тъй като твърдят, че дядото много често се е грижел за момиченцето и двегодишното му братче. Той работи в кравеферма, пише още „Про Нюз Добрич“.

Днес Добричкият окръжен реши да задържи под стража 66-годишния Йордан И. по искане на Окръжната прокуратура в Добрич.

Мъжът е бил привлечен към наказателна отговорност за изнасилване на малолетно момиченце. Престъплението се наказва с лишаване от свобода от 10 до 20 години, съобщават от Апелативната прокуратура във Варна.

До вземане на най-тежката мярка за процесуална принуда – задържане под стража, той е бил в ареста за срок до 72 часа с постановление на Окръжната прокуратура в Добрич.

Определението на Добричкия окръжен съд подлежи на обжалване пред Апелативния съд във Варна.

*******

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Ралица Петкова

Завършила съм специалност „Българска филология“ във ВТУ „Св. св. Кирил и Mетодий“. Моите източници на вдъхновение са литературата, изобразителното изкуство и богатството на българския книжовен език.