in

Първи кадри от трагедията с разбития самолет в Северна Македония (СНИМКИ/ВИДЕО)

Снимка: МВР - Северна Македония

При инцидента с малката „Чесна“ загинаха четирима българи.

Министерството на вътрешните работи на Северна Македония разпространи кадри от мястото на самолетната катастрофа край Скопие, при която загинаха български бизнесмен, съпругата му и двете им дъщери. На видеото се виждат останките от малката машина „Чесна”, която се разби в планински район при полет от Охрид към София във вторник.

Телата на загиналите също бяха открити и транспортирани в „Съдебна медицина” в северномакедонската столица за освидетелстване, съобщава „Нова“.

Снимка: МВР – Северна Македония

Самолетът „Чесна“, летящ от Охрид за София, се разби в западната ни съседка във вторник. Летателното средство е паднало край местността Солунска глава. Преди самолетът да изчезне от радарите пилитът е съобщил, че има силни турбуленции. „Колегите от Северна Македония са успели да стигнат до мястото на катастрофата. В момента там на място са открити 4 тела“, обяси Младен Маринов. Телата са превозени в съдебната медицина на западната ни съседка за аутопсия. Все още няма потвърждение за самоличността им. По неофициална информация загиналите са бизнесменът Георги Бошнаков, жена му и двете му деца.

Снимка: МВР – Северна Македония

Десет минути преди да изчезне от радарите и радиоефира в Северна Македания пилотът на разбилата се „Чесна“ е съобщил, че е преодолял проблемите с турбуленцията. Това става ясно от записи на разговора между пилота и наземния контрол на летището в Скопие – службата за контрол на подхода и контролната кула.

*******

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/