in

Мъж насили леля си, излезе от затвора и блудства с другата

Районната прокуратура в Генерал Тошево внесе обвинителен акт в съда срещу мъж, блудствал с родната си леля

45-годишният Янчо Я. е предаден на съд от Районната прокуратура в Генерал Тошево за блудство на родната си леля, извършено със сила и заплашване и като продължавано деяние, съобщават от Апелативната прокуратура във Варна.

Подсъдимият е осъждан вече за блудствени действия с леля си, както и за изнасилване на другата сестра на майка си. От затвора по последната ефективна присъда за тези престъпления бил освободен условно предсрочно. След като бил излязъл от затвора, 45-годишният насилник заживял в къщата на майка си, в която живеела и една от сестрите му. Съседната къща била обитавана от двете му лели – сестри на майка му. Едната от тях е потърпевша от престъплението, за което Янчо е предаден на съд сега.

Предстои делото срещу 45-годишния подсъдим да бъде насрочено за разглеждане в Районния съд в Генерал Тошево.

*******

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/