in ,

Светкавично бърза технология за лазерна епилация във Варна. Безплатен тест и консултация

Processed with VSCO with preset

Най-после варненци имат възможност да се докоснат до наистина ефективна, иновативна и светкавично бърза технология за лазерна епилация.

За първи път в морската ни столица на пазара на красотата се появи луксозна апаратура от бъдещето – ALMA LASER SOPRANO ICE PLATINUM.

Клинично доказана, международна патентована технология, създадена да сбъдва мечти. Тя се отличава от традиционните лазери с няколко подобрения в параметрите, бързината и усещането. И най-важното предимство е впечатляващата му комбинация на 3 вида лазера в едно.

Масово на пазара се предлагат диодни лазера, на някои места се срещат александритни и по-рядко ND:yag лазери. Всеки от тях има различен принцип на работа и се избира според вида, цвета, структурата на косъмчетата и фототипа на кожата.

За да се проведе адекватен и ефективен курс за дълготрайна епилация, е нужен специалист с дългогодишна практика, който правилно да прецени кой от трите лазера да използва и разбира се кога да ги размени, защото космите се променят с всяка следваща процедура. Изключително рядко се срещат такъв специалист и трите вида лазери на едно място.

Ето защо много често хората плащат маса пари за лазерна епилация и не постигат желания резултат. В Skin Solution са решили този проблем благодарение на ALma laser Soprano Ice Platinum обединяващ трите вида лазери.

Медицинско лице допълнително квалифицирано за работа с конкретната апаратура прави безплатна консултация, информира се за здравословното състояние на клиента и подхожда индивидуално към всеки човек, защото хората са различни и имат различни нужди.

В салона за красота Skin Solution никой няма да получи обещание, което няма да бъде изпълнено. Обезкосмяване завинаги НЕ съществува никъде! Опадване на косъмчетата 100% също е несериозно да се каже. За успешна лазерна епилация се приема опадване около 95% след 6/7 процедури през 35/40 дена.

Препоръчително е да се правят отново веднъж годишно за поддържане на ефекта. В Skin Solution държат да бъдат коректни, ето затова клиентите им стават техни приятели.

Възползвайте се до края на месец април от безплатен тест.

Адрес: бул. „Владислав Варненчик“ 106, ет. 2, офис 10, Варна;

Контакти: 088 877 7357 / skinsolution19@gmail.com

Включете се във фейсбук играта им и следете страницата им за актуални промоционални предложения!

Адрес: бул. „Владислав Варненчик“ 106, ет. 2, офис 10, Варна

 

*******

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/