in ,

Акушер-гинеколог от Варна получи награда за най-добър лекар

Снимка: МБАЛ Св.Анна

„Достойните лекари“ 2019, за който се състезаваха над 200 от водещите лечебни заведения в страната

Наградата за най-добър лекар бе връчена на акушер-гинеколога д-р Станислав Славчев
МБАЛ „Св. Анна“ получи приза „Болница на 2019 година“ в Националната кампания
Инициативата се провежда за трета поредна година при огромен интерес, като за първи път в рамките на кампанията се връчва и приз за болница, ползваща се с най-голямо доверие сред пациентите.
Над 10 000 души са дали вота си за медици и лечебни заведения чрез онлайн гласуване в периода 18 март – 3 април.
Категоричен фаворит в гласуването сред над 500 лекари с различни медицински профили пък е д-р Станислав Славчев – специалист акушер-гинеколог в МБАЛ „Св. Анна“. Той има 11 години стаж като спешен медик, от 2009 година до момента е част от екипа на клиниката по гинекология в болницата, а знанията си предава на бъдещите студенти като асистент към Катедрата по Акушерство и гинекология в Медицински университет – Варна. Д-р Славчев получи наградата си днес от организаторите на гласуването и благодари на ръководството на болницата, на колегите си и на пацентите за даденото доверие и подкрепа.
Призът на болницата приеха от д-р Калоян Бакалов, дългогодишен началник на Спешния център в МБАЛ „Св. Анна“ и старшата сестра на спешното отделене Мари Симонян.
„Няма как да не сме признателни за доверието и високата оценка. На тази награда в МБАЛ „СВ. Анна – Варна“ най-много й отива да я получат колегите от спешния център, тъй като това е спешната болнца на Североизточна България, коментира изпълнителният директор на здравното заведение д-р Красимир Петров.

*******

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов