in , ,

AVVA: Брандът на стилните мъже вече е във Varna Mall (СНИМКИ/ВИДЕО)

AVVA – бранд със световни позиции в мъжката мода, синоним на елегантност, високо качество и отличен дизайн, за първи път ще бъде представен в България, ексклузивно във Varna Mall.

Снимка: AVVA

Магазинът на марката, чиито облекла и обувки се предлагат в повече от 4000 търговски обекта по целия свят, вече отвори врати.
От 2000 г. до днес брандът е регистриран в 120 държави в Европа, Северна и Южна Америка, Азия, Африка и Австралия, има 73 фирмени магазина в Турция и 30 извън страната.

Рекламно лице на търсените мъжки дрехи, обувки и аксесоари е звездата на турската музикална поп сцена Мурат Боз.

Снимка: AVVA

Представителният магазин във Varna Mall ще даде шанс на жителите и гостите на града да се докоснат до концепцията на AVVA за цялостната визия на модерния мъж през ХХI век – изискан стил в класическото и всекидневното облекло, качество без компромиси, удобство и практичност, оригинален дизайн с младежки дух, нови и актуални модели за всеки сезон.

 

*******

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/