in

Джейн Фонда за битката ѝ с рака, остаряването и мъжете

Снимка: Instagram

В откровено интервю пред сп. Vogue Джейн Фонда сподели съкровени емоции и преживявания, свързани с битката ѝ с рака на кожата. Холивудската легенда неприкрито и искрено разказва за трудностите и перипетиите си по пътя към здравето.

„Мога много да разказвам за срещата ми и борбата с коварната болест… Повярвайте ми, това бяха дни, в които се радвах на всеки един миг от живота си. Прекланях се пред слънцето. Когато имах свободен ден, посещавах редовно кожния си лекар и ходех на хирург, за да отстранява гадостите“. Това признава Джейн Фонда пред британското списание Vogue, за чиято корица актрисата позира преди броени дни, пише woman.bg.

Снимка: Instagram

81-годишната актриса разкрива още, че когато се е появила на наградите „Златен глобус“ през 2016 г., роклята ѝ неслучайно е изглеждала малко странно. Причина за това била мастектомията (операция за отстраняване на млечната жлеза), на която Джейн се подложила дни преди бляскавото събитие. Тоалетът трябвало да бъде ушит така, че успешно да прикрива бинтовете по тялото ѝ. Тъй като била номинирана, тя намерила сили да се появи на сцената. Въпреки изтощението, световъртежите и болката. Освен коварното заболяване, което успява да пребори през 2010 г., Фонда има още цял куп здравословни проблеми. Тя страда от остеопороза, която се предава генетично в семейството.

„Баща ми я имаше, брат ми също. Хрущялите ти изчезват, а болката става все по-нетърпима и по-нетърпима.“ Вследствие на усложнения от заболяването Джейн преминава през няколко операции на бедрото и коленете. Тук актрисата се шегува, че се решила на интервенциите, защото започнала нова връзка и трябвало често да коленичи.

На въпроса за мъжете Фонда е категорична – тя не желае да се занимава с мъже. „През годините се уверих, че мъжете не виждат жената до себе си. Нейната личност, мисъл и душа остават скрити за тях. Те просто не отварят сърцето си за нейната същност. Интересуват се само от едно – задоволяване на личното его и желания. Преминах през живота си, без да се почувствам разбрана и цяла.“

На финала на интервюто актрисата споделя, че е благодарна за това, че на тази преклонна възраст е жива и здрава и все още с ума си. „Непрекъснато се старая да си дам сметка, че от мен зависи как ще протече животът ми от този момент до самия край“, допълва тя.

 

*******

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/