Ще застигне ли “Апартаментгейт” Варна?

Снимка : Мердин Берберов "Нова Варна"
Снимка : Мердин Берберов "Нова Варна"

След лавинообразните оставки в ПП ГЕРБ заради евтините жилища напрежението видимо вместо да стихва се засилва с всеки изминал ден.

Засега във Варна все още няма подадени оставки и данни за евтини апартаменти, но тепърва предстои да разберем какво се случва. Преди повече от година се оказа, че един от заместник-кметовете плаща изключително нисък наем на общинско жилище. Тогава скандалът се размина с появата на публичен списък на наемателите на Общината.

В момента във Варна текат проверки на имотното състояние на лица и техните близки – кметове, заместник-кметове, директори на дирекции, висши държавни служители, общинари, ръководители на общински и държавни предприятия.

Изключително голям обществен интерес има около служители и техните близки, които са придобили имоти, или такива, които живеят в палати за милиони, а доходите им са от държавната работа.

*******

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Снимка: Facebook/Станислав Тенев

Камион с кран се обърна, докато вдига павилион (СНИМКИ)

Екип на “Спешна помощ” спасява мъж след пожар във Варна