in ,

„Корал Резиденс“, Варна – дизайн, локация и морска панорама

Новият комплекс на „Планекс Инвест“ с модерно архитектурно звучене – „Корал Резиденс“, е разположен в кв. „Бриз“ –  един от най-престижните квартали във Варна, и предстои да получи Акт 16 до края на месец юни.

Ключова локация, естетика, дизайн, морска панорама и отлично изложение са само част от предимствата на комплекса.

„Корал Резиденс“ се състои от две нискоетажни сгради, с 63 двустайни, тристайни и четиристайни апартаментa, като почти всеки от тях има южно изложение и морска панорама. Апартаментите на атрактивни цени варират от 60 до просторните 220 кв.м, с 1, 2 или 3 спални. До този момент са продадени 80 % от имотите в комплекса.

В „Корал Резиденс“ цари спокойствие и уют. За целта са изградени открит басейн, озеленен парк с обособени зони за почивка и детска площадка. В непосредствена близост се намират едни от най-предпочитаните кътчета за отдих и разходки във Варна – плажната алея е на пешеходно разстояние, Морската градина, разнообразни заведения за хранене, търговски център.

На 50 метра от комплекса има спирка на обществения транспорт, която осигурява удобни автобусни връзки до целия град.

Съвършените форми и фините очертания на корала са моделът за новото луксозно бижу на „Планекс Инвест“ – „Корал Резиденс“. Уникалният дизайн е вдъхновен от шуплите на корала. Авангардната и модерна фасада изкусно следва естествената му биологична форма.

За пореден път „Планекс Инвест“ прилага устойчиви, естетични и съвременни технологични решения в изграждането на жилищни сгради. За любителите на иновациите компанията адаптира и услугата „smart портиер” – видеодомофонна система за контрол на достъп до жилищата.

„Корал Резиденс“ от „Планекс Инвест“ е всичко, което ви е нужно, за да избягате от забързаното ежедневие на градската среда, но и да сте съвсем близо до нея.

Информация за продажбата на апартаменти може да получите на телефони:

052 610 746 и 088 212 2212

Eл. поща: sales@planex.bg или на https://RealtyPlanex.com

 

*******

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/