in

Ротвайлери нахапаха мъж и три деца

Снимка: google

Три деца – на 7, 9 и 12 години и възрастен мъж, с когото се разхождали в покрайнините на софийското село Железница, са били нападнати и нахапани от два ротвайлера, оставени без надзор, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Инцидентът е станал в ранния следобeд. Пострадалите са откарани в болнично заведение за оказване на медицинска помощ. По неофициална информация едното от децата е с опасност за живота и е в „Пирогов“, пише dir.bg.

На място незабавно са изпратени полицейски екипи, които локализирали кучетата. Предприети са действия за установяване на собственика или собствениците им.

Очаква се служители от Столично общинско предприятие „Екоравновесие“ да приберат животните. Работата по образуваното досъдебно производство продължава.

*******

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Ралица Петкова

Завършила съм специалност „Българска филология“ във ВТУ „Св. св. Кирил и Mетодий“. Моите източници на вдъхновение са литературата, изобразителното изкуство и богатството на българския книжовен език.