in

Блъснаха 72-годишна жена на пешеходна пътека във Варна

Вчера около обяд на оживено кръстовище е блъсната възрастна жена, настанена е в болница, без опасност за живота с множество контузии и фрактури.

Инцидентът е станал около 13:50 ч., на кръстовището на ул. „Гео Милев“ и бул. „Хр. Смирненски“. Водачка на „Фиат Пунто“ – С. И., на 49 г., от Варна, при завиване наляво в посока бул. „Вл. Варненчик“ блъска пресичаща по пешеходна пътека 72-годишна жена.

При удара пешеходката е получила фрактура на лява подбедрица и контузии по тялото, настанена е за лечение в болница „Св. Анна“, няма опасност за живота й, сэобщават от пресцентъра на МВР.

Образувано е досъдебно производство.

На същия ден, около 18:30 ч., на бул. „Цар Освободител“, срещу сградата на Проектантска организация, 52-годишен пешеходец внезапно пресича пътното платно на необозначено място, преминава бързо между движещите се в дясна лента автомобили, при което се блъска странично в „Ситроен С-4“.

Вследствие на сблъсъка пешеходецът е получил контузия на дясно рамо, гръден кош и рана на главата. Оказана му е медицинска помощ и е насочен за домашно лечение.

*******

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Надежда Алексиева

Завършила съм фотография, имам повече от 15 години опит като фоторепортер и репортер. Обичам честната и провокираща журналистика, морето и добрите хора.