Британски комик почина на сцената, зрителите помислили, че е част от шоуто

Снимка: Pixabay
Снимка: Pixabay

Британският комик Ян Когнито почина на сцената по време на свое шоу в бар в Оксфордшир, предаде Би Би Си. 60-годишният комик е седнал на столче, след като е започнал да диша тежко и останал безмълвен за пет минути, преди публиката и организаторите да разберат, че нещо не е наред.

Всички в залата помислили, че поведението му е част от шоуто. Пристигналият по-късно лекарски екип установил, че Когнито е починал на място, след като е получил инфаркт. Организаторите на събитието коментират, че преди представлението си комикът не се е чувствал добре, но настоявал да се яви на сцената.

Когнито се пошегувал със здравето си пред публиката само 10 минути, преди да загуби съзнание: “Представете си, ако съм умрял… Представете си, че получите удар и се събудите, говорейки уелски”. Всички в залата, включително и организаторите, помислили, че британецът се шегува през цялото време.

Щом станало ясно, че нещо не е наред, две медицински сестри и един полицай започнали да правят компресии на гръдния кош на комика и била повикана линейка. Когнито, чието истинско име е Пол Барбиери, е роден в Лондон през 1958 година и показва своите представления от средата на 80-те години. През 1999 г. печели наградата Time Out Award за стендъп комедия.

*******

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

ВМРО-Варна чества 143 години от Априлското въстани с велопоход

Снимка: world-of-lucid-dreaming.com

Учени: Преди смъртта си сънуваме еднакви сънища