in

Изневерил ли е принц Уилям на Кейт Мидълтън?

Снимка: Instagram

„Пази се от приятелки“, тази мъдрост е древна като света, защото в историята има много случаи, в които съпругът прелюбодейства с най-добрата приятелка на своята жена.

За съжаление, изглежда тази съдбовна ситуация не е подминала и кралското семейство…

Преди няколко дни изданието In Touch разпространи информация, че принц Уилям системно е изневерявал на Кейт Мидълтън с една от най-добрите й приятелки – Роуз Ханбъри.
Според медията внукът на кралица Елизабет Втора започнал извънбрачната авантюра с Роуз, която също е омъжена и заедно със съпруга й Дейвид са близки приятелски семейства с Уилям и Кейт, по време на третата бременност на хецогинята на Кеймбридж.

Докато Мидълтън все още очаквала на бял свят да се появи третото им дете принц Луи, херцогът на Кеймбридж Уилям често се отбивал на гости в дома на Роуз, а срещите не били само приятелски, твърдят от In Touch.

Материалът в изданието разказва още, че Кейт Мидълтън е заподозряла Уилям и в крайна сметка и узнала истината. Тя помолила съпруга си да прекрати аферата, а в впоследствие отдалечила приятелката си Роуз от приятелския им кръг.

Случката нанесла напрежение в отношенията и брака между херцозите на Кеймбридж, но все пак до развод нямало да се стигне. Все пак ситуацията нанесла смут в целия кралски двор и близките на двойката били шокирани от предателството на Уилям.

Новината обиколи и още няколко водещи британски медии, което увеличи мащабите на скандалното твърдение.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

. מאהבת עם סגנון? רגעי הסטייל של המרקיזה, שלפי השמועות ניהלה רומן עם הנסיך וויליאם, עכשיו באתר #rosehanbury

Публикация, споделена от Xnet Fashion (@xnet_fashion) на


Междувременно се появи информация, че принц Уилям, чрез своите адвокати, категорично отрича слуховете и ще съди клеветящите го издания. Официално потвърждение на новината няма, но ние ще ви държим в течение около развоя на тези спекулации относно кралското семейство.
Същевременно ние се надяваме новината да не се окаже вярна и принц Уилям да не се оказва мъж, който повтаря грешките на предците си. И най-вече на баща си Чарлз, който по време на целия му брачен съюз с принцеса Даяна, е поддържал интимни отношения с друга жена – Камила…

*******

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/