in

10 в ареста след снощният протест в Габрово

кадър Нова

10 души са задържани при снощния протест в Габрово. Това каза на брифинг директорът на дирекция „Жандармерия“ старши комисар Красимир Добрев.

Въпросните лица са задържани преди протеста. Полицията организирала контролно-пропускателни пунктове, където участниците са претърсвани. „В част от лицата бяха установени метални боксове, една метална палка и два ножа“, посочи Добрев. Те са задържани и след проведени следствени действия са освободени.

По думите на Добрев, задържаните са граждани на Габрово, част от които са криминално проявени за хулигански прояви. „Жандармерия и полиция ще останат до когато е необходимо. Ние ще бъдем тук и уверяваме гражданите, че ситуацията ще бъде контролирана“, добави той, цитиран от blitz.bg.

*******


Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.

Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.

Подкрепи благотворителна кауза

За реклама: https://novavarna.net/реклама

Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/