in

Алла Пугачова чукна 70

снимка facebook

Примата на руската естрада Алла Пугачова празнува 70-годишен юбилей, като нейни фенове в социалните мрежи не на шега посочиха, че 15 април отдавна е трябвало да бъде обявен за държавен празник. Цял ден в понеделник се сипаха поздравления и пожелания от най-различни известни личности и високи инстанции.

Президентът на Русия Владимир Путин също не пропусна да поздрави звездата. „Талантът и неординарните вокални данни, яркият артистичен темперамент и работоспособност ви издигнаха на върха на естрадния Олимп“, се казва в телеграмата на държавния глава. Алла получи сърдечни пожелания и от своите колеги по сцена. Но най-приятния подарък й поднесе нейният съпруг – тв водещият Максим Галкин. По случай юбилея на възлюбената си, той засне филм „Моята жена – Алла Пугачова“, излъчен от Първи канал на руската телевизия. В лентата Галкин показва десетки домашни видеозаписи от съвместния им живот с певицата, пише Монитор.

Пугачова може да се похвали с богата творческа кариера – няма човек, дори в България, който не е чувал вечните й хитове „Милион Аллых Роз“ и „Арлекино“, чиято музика е на легендарния български певец и композитор Емил Димитров. Алла вълнува своите почитатели не само с музиката си, но и с наситения си личен живот. Въпреки напредналата си възраст, само преди година и половина естрадната звезда мина за втори път под венчилото – Алла сключи църковен брак с 27-години по-младия си съпруг Максим. След церемонията певицата призна, че венчавката през 1994 г. с бившия й мъж – певеца от български произход Филип Киркоров, е била „спонтанна и необмислена“ и посочи, че цял живот ще се разкайва за тази си постъпка. Пугачова има зад гърба си 5 брака, 4 развода и 2 венчавки. Има три деца /певицата Кристина Орбакайте и 5-годишните Лиза и Хари/, двама внука и една внучка.

*******


Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.

Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.

Подкрепи благотворителна кауза

За реклама: https://novavarna.net/реклама

Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/