in ,

„Златна рибка” с второ „женско царство” във Варна

Най-предпочитаният магазин в България за професионална козметика отвори врати във Варна за втори път във Grand Mall Varna.

Верига-магазините са доказали се професионалисти, а запазената марка „Златна рибка” се асоциира с гарант за 100% качество на продуктите. Повече от 11 години фирмата заема лидерски позиции на пазара.

Само за един месец веригата отвори два нови магазина в Бургас и Варна и предстоят откривания на още два –  на 18 април в София и на 7 юни в Стара Загора. „Златна рибка” предлага повече от 40 марки за коса и над 300 шампоана, които могат да преобразят косата, грижейки се за всички нейни нужди.

На част от марките „Златна рибка” е не само единствен дистрибутор за България, но и за цяла Югоизточна Европа, внасяйки ги директно от производителите в Англия, Испания, Франция, САЩ, Холандия и др. Ежемесечните обучения на консултантите в магазините гарантират най-добрия съвет при избора на точните продукти.

Морската столица с удоволствие е домакин на новооткрития магазин в Grand Mall Varna, който се намира на етаж 1. Разбира се, ние от „Нова Варна” не пропуснахме да отразим събитието и да заснемем част от изненадите за всички посетители в деня на откриването.

 

*******

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/