in

Мадона обяви името на новия си албум (ВИДЕО)

снимка: Официална страница във facebook

Madonna обяви заглавието на дългоочаквания от меломаните нов албум.

60-годишната кралица на поп музиката качи в интернет 90-секундно видео, което съдържа откъси от нова музика. В тийзъра певицата сменя различни костюми и се появява в много визии и самоличности, докато обяснява концепцията зад предстоящия й албум, информира радио Сити.

В клипа Madonna казва, че е решила да кръсти новия си албум „Madame X“. И обяснява, че въпросната личност е таен агент, който обикаля по света, променя идентичността си и се бори за свобода.

След това изброява разнообразните житейски роли, в които влиза нейната героиня: „Тя е танцьорка, професор, държавен глава, икономка, затворник, майка, дете, учител, монахиня, певец, светец, проститутка и шпионин в къщата на любовта“ и накрая заявява: „Аз съм Madame X.“

*******

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/