in

Гаф на Нова в Деня на Конституцията

кадър: Нова

Фотосът е публикуван и групата „Вервай ми, аз съм журналис“

Интересна снимка от пряко включване в новините на Нова телевизия обиколи за часове социалните мрежи и се превърна в хит сред потребителите. Фотосът е публикуван и групата „Вервай ми, аз съм журналис“. От кадъра ясно се вижда доста срамна правописна грешка. Поводът за репортажа – 140 години от приемането на Търновската конституция. Любопитното в случая е, че пише: „Честваме 140 години от подРисването на Търновската конституция“, пише blitz.bg.

Гафът буквално взриви социалните мрежи. На тържественото заседание са поканени президентът на Република България Румен Радев, министър-председателят Бойко Борисов, членовете на Министерския съвет, на Конституционния съд, министри и други. Тържествената заря-проверка ще започне в 20.30 часа на площад „Цар Асен I“. Присъстващите ще наблюдават и аудио-визуалния спектакъл „Царевград Търнов – звук и светлина“.

*******


Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.

Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.

Подкрепи благотворителна кауза

За реклама: https://novavarna.net/реклама

Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/