in

Проверяваме къде да гласуваме със SMS

Ще може да проверяваме адреса на избирателната си секция чрез SMS, през Интернет или през стационарен или мобилен телефон, публикува ЦИК на своята страница.

SMS-ът ще бъде изпращан на номер 18429, той е един за трите мобилни оператора А1, Теленор и Виваком. Цената на услугата е 25стотинки без ДДС. В текста на SMS-а се изписват единствено десетте цифри на ЕГН- то, при което системата връща SMS с номера и адреса на избирателната секция, където трябва да подадем своя вот за членове на ЕП на 26.05.2019 г.

През Интернет на сайта на ГД „ГРАО“ – https://www.grao.bg/elections/

Ако решим да проверим чрез стационарен или мобилен телефон, трябва да наберем номер 0800 1 4726, който е безплатен за цялата страна.

*******

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/