in

Антонина Стоянова с чанта за $ 6100

Снимка: Ретро

Бившият президент Петър Стоянов и съпругата му Антонина бяха сред ВИП гостите на лъскавата премиера на най-новия български филм „Снимка с Юки“.

Експрезидентшата отново обра погледите на присъстващите, но този път не с тоалета, който беше подбрала за събитието, а с аксесоарите към него.

Най-силно впечатление направи чантата на бившата първа дама, чиято катарама с емблемата на изисканата френска модна къща „Шанел“ блестеше в злато от километри. Въпросният аксесоар в момента се продава от модната марка на стойност 6100 долара, което се равнява на 10 577 лева. За тази цена преспокойно всеки може да си купи къща или земя в провинцията, както и нелош автомобил втора ръка. Най-суетната ни президентша, която по време на мандата на мъжа си шашкаше с шармантен стил, скъпи рокли и капели и харчеше луди пари за разкрасителни процедури, не е променила стандарта си на живот и след напускането на „Дондуков“ 2 и разполага с гардероб за стотици хиляди левове.

Любимата ѝ марка била „Шанел“ и тя колекционирала както дрехи, така и чанти и бижута тяхно производство. Често на ушите и врата ѝ могат да бъдат забелязани да висят ювелирни произведения на френския моден гигант, чиито цени също са колосални – започват от 10 хиляди долара и достигат до 40, в зависимост от редкостта на скъпоценните камъни, които са инкрустирани по тях. Всичките си модни трофеи Антонина закупувала от чужбина, тъй като в България те не могат да бъдат открити.

Напоследък бившата първа дама все по-често е у нас, но не е прекратила дипломатическата си работа. В последните години г-жа Стоянова разкъсва времето си между София и Женева, където работи към Световната организация по интелектуална собственост, а офисите на корпорацията са именно в швейцарския административен център. Бившата първа дама живее все така луксозно в най-богатия швейцарски град, където се радва на месечна заплата от 17 000 швейцарски франка, които се равняват на около 30 000 лева, както и на безплатен апартамент в центъра и два двупосочни самолетни билета месечно, за да се връща до дома.

Източник: Ретро

*******

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/