in

Дженифър Лопес е модна икона на 2019 година

Снимка: Instagram

На Дженифър Лопес ѝ трябваше само един тоалет, който да я издигне до статута на модна икона. През 2000 г. тя се появи с зелена рокля Versace на наградите „Грами“, с което заяви, че не я е страх да поема рискове по отношение на стила и си запази място в историята.

С времето Лопес продължи да екпериментира в модно отношение – независимо дали обличаше блестящия гащеризон, с който се появи на турне, роклята Valentino, създадена по модел на тоалет на Джаки Кенеди, с която Лопес се появи на Оскрите през 2003 г. или ежедневните ѝ визии, с които нееднократно е запечатвана от папараците, тя винаги е влизала в модните рубрики.

Така че за някого едва ли е изненада, че тази година тя ще бъде отличена с приза модна икона на Съюза на американските модни дизайнери (CFDA).

„Дженифър Лопес използва дрехи като начин да изрази увереност и сила“, заявява председателят на Съюза – Даян фон Фюрстенберг. Лопес върви по стъпките на Наоми Кембъл, Бионсе, Риана, Иман и Кейт Мос – всички те вече са печелили приза.

Отличието идва в момент, в който Лопес не само планира свтбата си с Алекс Родригес, но и също така се готви да започне турнето си в Северна Америка.

„Стилът на Дженифър Лопес е смел, безапелационен и винаги запомнящ се“, казва Стивън Колб – президент и главен изпълнителен директор на Съюза на американските модни дизайнери. „Дизайнерите, включително много от нашите членове на CFDA, обичат да я обличат за сцената и за частни събития.“

Сред най-запомнящите се последни визии на Лопес са огледалната рокля на Том Форд, която тя носеше в наградите на „Оскар“, фрапантната розова рокля за висша мода на Giambattista Valli, която тя избра за премиерата на Second Act, и деним ботушите Versace, които носеше през лятото.

Очаква се Лопес да присъства на церемонията на 3 юни в Бруклинския музей. Какъв тоалет ще избере е трудно да се предположи, но можем да сме сигурни, че ще бъде икона.

*******

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/