in ,

Забавление и спомени с Маgic Mirror. Най-добрата идея за подарък

Предстои ви организация на моминско/ергенско парти или сватба? Искате да подарите настроение на вашите приятели и гости?

Представяме ви едно нестандартно решение от Маgic Mirror. Магическото огледало е перфектният подарък, с който ще удивите всички. Забавлението е гарантирано в комбинация от High Defination – фотографска и интерактивна техника. Екранът е с огледално покритие, което ви дава възможност да се огледате и да застанете в най-забавнатa и фотогенична поза.

Трудно някой може да си представи живота без снимки, защото те запазват нашите спомени във времето. Млади младожеци, доверили се на Маgic Mirror, споделят: 

– „За първи път се сблъскахме с нещо подобно, но изненадата беше изключително приятна, както за нас, така и за гостите ни. Атмосферата се разчупи приятно, а мига се овековечи с уникалност!“- М. и Г. С.

-„Благодарим на екипа на Маgic Mirror за незабравимото изживяване и оригиналния Фотоалбум със снимките от гостите ни, които спомени бихме пропуснали по друг начин.“- П. и Р. Г.

Удивителна е коренната разлика между Маgic Mirror и старите фотокабини. След трисекундното отброяване вие сте заснети и имате възможност да персонализирате снимката си, като използвате вашето въображение и изберете някои от тематичните стикери.

Всяка снимка е в ръцете ви за по-малко от 10 секунди! А всички желаещи имат възможност да създадат свой личен дизайн на рамката и да прибавят лого. Ето и няколко интересни и забавни снимки.

До края на месец април получавате безплатен Фотоалбум като подарък за младоженците с най-скъпите моменти и пожелания от техните гости.

Наемете магическото огледало за снимки, плюс аниматор и неограничен брой принтирани снимки.

Възползвайте се всеки месец от различен БОНУС. Няма значение от коя част на България сте, екипът на Маgic Mirror ще дойде при вас!

За повече информация разгледайте обновения им сайт – www.magicmirrorbg.com

Екипът на Маgic Mirror  залага на индивидуален подход и различни идеи към всеки желаещ да използва огледалото. Cпeциaлнoто oтнoшeниe и кopeктнocтта на екипа на Маgic Mirror  във вceки eдин мoмeнт ще ви накара да се забавлявате максимално.

С всеки един пакет от услуги вие получавате неограничен брой висококачествени снимки, многобройни тематични реквизити и аксесоари, както и усмихнат аниматор, който да помага с оперирането на вълшебното огледало – Маgic Mirror.

Никой няма да бъде забравен, защото след събитието всички снимки се изпращат и остават в архив за вас.

Удивителното магическо огледало е подходящото допълнение към всяка сватба, ученически и абсловентски балове, момински и ергенски партита, рождени дни, юбилеи, корпоративни и рекламни събития и куп други мероприятия.

То допълва идеално всеки декор и допринася за максималното забавление на вашите гости. Със или без повод вълшебното огледалото ви дава възможност да превърнете най-скъпите си спомени в незабравими.

Всеки един, който е бил част от празненството ви, ще си тръгне със снимка – спомен от вас. А очарованите ви гости дълго време ще говорят за оригиналното забавно огледало и аниматорите.

Споделете им за вашия повод тук:  magic.mirror@abv.bg

или направете своето запитване на: 089 353 3527

Възползвайте се всеки месец от различен БОНУС!

Няма значение от коя част на България сте, екипът на Маgic Mirror ще дойде при вас!

За повече информация разгледайте обновения им сайт – www.magicmirrorbg.com

*******

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/