in

Убийство на жена в столицата – пристигнала е от Варна

Кадър: Канал 3

Тялото на 43-годишна жена е намерено в апартамент в столичния квартал „Младост”. По първоначална информация е удушена.

За издирване е пуснат синът ѝ, който по непотвърдена информация е наркозависим. Все още обаче не е ясно дали той е извършител на престъплението.

Жената е пристигнала във вторник от Варна. Ползвала е жилището, в което е намерена, когато е идвала в София. Апартаментът е собственост на нейна приятелка, съобщава „Нова телевизия“.

След като във вторник цял ден не си вдигала телефона, близък на собственичката на апартамента отишъл на адреса и я намира безжизнена.

Сигнал в полицията е подаден към 18.30 часа. На място незабавно са изпратени екипи на полицията и Бърза помощ, които установили следи от насилие. По случая е образувано досъдебно производство, информират от МВР.

Очаквайте подробности!

*******

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/