in ,

407 са избирателните секции във Варна за евровота

Разпределението на секционните избирателни комисии за предстоящите евроизбори беше прието с консенсус от политическите сили във Варна.

Общият брой на избирателните секции ще е 407. Тези, които са с до 500 избиратели ще са в състав от 7 души. Техният брой е общо 46. Останалите 361–а комисии ще имат по 9 души в състава. Общият брой членове на секционни избирателни комисии във Варна е 3571-а.

Това стана ясно по време на проведените консултации за сформиране на съставите на секционните избирателни комисии за провеждането на избори за членове на Европейския парламент днес във Варна. Припомняме, че изборите ще се проведат на 26-ти май 2019 г.

От своя страна политическите партии трябва да предоставят трите имена, ЕГН, както и информация за образование, специалност и телефон за връзка с всеки предложен за член на избирателна комисия.

На страницата на Гражданска Регистрация и Административно Обслужване /ГРАО/ можете да направите справка по ЕГН и първо име за това къде можете да упражните правото си на глас, номер и адрес на избирателната секция. https://www.grao.bg/elections/Secure/Public/EgnSearch.cshtml

*******

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/