Ето от какво е издъхнал вокалистът на Gravity Co.

Снимка: Facebook
Снимка: Facebook

“Певецът Явор от “Гравити Ко” е имал хероин в кръвта си, когато е издъхнал. Физико-химичната експертиза, изготвена от ВМА на база проби от косми, кръв и черен дроб, показала, че изпълнителят системно в последните три месеца поне е използвал наркотици.

Това заяви пред в. “Телеграф” говорителят на Софийската районна прокуратура Невена Зартова.

Тя беше категорична, че няма данни за насилие върху Явор Захариев.

През уикенда сестра му Рая написа пост във Фейсбук профила си, в който твърди, че брат ѝ е бил пребит и е умрял от раните си, както и че е бил чист от наркотици. Медицинските експертизи обаче опровергават думите ѝ.

Явор Захариев беше открит в началото на месеца в безпомощно състояние и с отекли и подути крайници. Носът му бил разбит от падане. Първоначално имаше предположения, че е бил пребит, но те бяха опровергани от лекарите в “Пирогов”. Малко преди да изпадне в кома, вокалистът на Gravity Co. е бил посетен от разследващи. Със знаци им е отговорил на въпроса “Бит ли си” като категорично е обявил: “Не”.

Предстои медиците от “Пирогов” да направят обобщената съдебномедицинска експертиза, в която ще има пълният набор от изследвания. Още приживе медиците обявиха, че бъбреците на пациента са тотално отказали, а сърцето му било много уголемено.

Причина за смъртта на Явор Захариев е болестно състояние – сърдечна недостатъчност, бъбречна недостатъчност и кръвоизлив, показват данните на медиците.

*******

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

снимка: Пресслужба ТПМЦ

Поставиха паметник на бивш варненски кмет в центъра (СНИМКИ)

Снимката е илюстративна.

Искат най-тежката мярка за моториста без книжка, блъснал жена във Варна