in

Жена с опасност за живота, пометена на пешеходна пътека от моторист във Варна (ВИДЕО)

Кадър: Й.Недев

Жена на 35 г. пострада във Варна след тежък пътен инцидент вчера, мотоциклетист я помел на пешеходна пътека.

Вчера, около 18:40 часа, на бул. „Трети март”, до автобусна спирка „Осъм”, е възникнало пътно транспортно произшествие. Според първоначалната информация, шофьор без книжка на 23 години, карал мотоциклет „Сузуки” , по време на движение, блъска пешеходка, пресичаща пътното платно на пешеходна пътека и при наличието на пешеходна светофарната уредба.

Според очевидци обаче мотоциклетистът е минал на зелен светофар, такова видео от инцидента се появи и в социалните мрежи.

Вследствие от инцидента жената е настанена в Реанимацията на МБАЛ „Св. Анна” със съчетана травма и опасност за живота. При инцидента е пострадала пътничка от мотоциклета (27 г.), която е настанена за лечение с фрактура на глезен и контузии, няма опасност за живота й.

С контузни травми е освободен за домашно лечение е 23-годишният водач на мотора.
Същият е задържан за срок до 24 часа. Мъжът е отказал да му бъде направен тест за употреба на наркотични вещества. При извършената проверка е установено, че моторът е с прекратена регистрация, а поставените на него регистрационни табели са издадени за друго превозно средство и се издирват. Работата по изясняване на детайлите и обстоятелствата около случая продължава. По случая е образувано досъдебно призводство.

*******

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Албена Марашлиева