in

Задържаха във влака за Варна сина на убитата снощи жена

Снимката е илюстративна

Задържаха 21-годишен мъж, заподозрян за убийството на жена в столичния квартал „Младост“, съобщиха от МВР.

Той е заловен днес сутринта, във влака София – Варна, на гара Горна Оряховица. Продължават процесуално-следствените действия по образуваното досъдебно производство.

На 17 април към 18.30 часа в полицията бе получен сигнал за открито тяло на жена в ж.к. „Младост“ в София. На място незабавно бяха изпратени екипи на полицията и Бърза помощ, които установиха следи от насилие по тялото. Екип на Спешна помощ, който се намирал в близост, е пристигнал на адреса незабавно. Медиците обаче единствено констатирали смъртта на жената, която е намерена да лежи, окървавена на пода. Предполага се, че тя е била убита няколко часа по-рано.

По неофициална информация жертвата е от Русе и е дошла в София преди няколко дни. Близките й не са имали контакт с нея и са я издирвали. Така тази вечер те я намират в жилището на нейна приятелка в столичния квартал, където тя не за първи път отсяда.

По тялото на жената са установени следи от насилие и по неофициална информация тя е била душена.

Полицията разследва случая и издирва сина на жертвата, за когото има информация, че е наркозависим.

Работа по случая продължава, под ръководството на прокуратурата.

*******

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/