in

Нов български филм с премиера във ФКЦ – Варна

снимка videoklip

„БЯГАЙ“ на 19 годишният режисьор и сценарист Матей Генчев ще има своята премиерна прожекция на 20 април край морето.

На 20 април от 19 часа във Фестивалният и конгресен център във Варна ще се случи среща с автограф с екипа на премиерния български филм „Бягай“. Прожекцията е в зала 1 на Фестивален и конгресен център с качествения звук на първата лазерна киномашина в Източна Европа и изображение на най-големия екран във Варна. „БЯГАЙ“ проследява историята на група тийнейджъри, които откриват в стар джобен часовник мистериозна тайна, водеща след себе си опасни и вълнуващи приключения.

В ролите в продукцията са Матей Генчев, Симона Милушева, Йордан Босев, Десислава Димова, Галин Гочев, Божидар Костадинов, Неда Спасова, Максим Генчев, Йордан Георгиев .

снимка ФКЦ

Да избягаш от дома си, защото брат ти е откраднал парите, които събираш за фотоапарат, да качиш в колата си първия закъсал на пътя, да целунеш гаджето му и да откриеш в джоба си часовник, причина за убийство.

Да се влюбиш в готино русо момиче, което издирва убиеца на майка си. Да те преследва местната мутра и да ти взриви „опелчето”, с изтърканите гуми. Да се окаже, че брат ти, вместо тираджия в Канада, е бил в затвора. Да видиш дулото на пистолет в челото си и последният ти вик да е „БЯГАЙ“.
Един спрял часовник започва да отброява времето назад за 19-годишния Дилинджър.

*******

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Албена Марашлиева