in

Пролетен празник “Оранжево морето”: Безплатни работилници за Цветница

Пролетен празник на науката и образованието “Оранжево морето” ще се проведе на 20 и 21 април 2019 г., съобщават организаторите.

Мястото е пространството около главния вход на Морската градина и Слънчевия часовник, пред и в Морско Казино – Варна. В събота и неделя то ще принадлежи на децата, младежите и техните родители, които ще дойдат на събитието.
40 детски организации ще представят на посетителите пъстрата палитра от възможности за обучение и развитие на техните деца.

Изложението е с вход свободен за посетители, а всички работилници са безплатни за децата. За най-любознателните сме подготвили специални награди. Работното време е от 10.00 ч. до 19.00 ч. в двата фестивални дни, съобщават от сайта „Оранжево морето“.

Цялата програма може да видите тук

*******

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Надежда Алексиева

Завършила съм фотография, имам повече от 15 години опит като фоторепортер и репортер. Обичам честната и провокираща журналистика, морето и добрите хора.