in

Автомобил изхвърча и се запали край Бургас, шофьорът е тежко ранен

Снимка: Facebook

Мъж на 46 години е с опасност за живота, след като катастрофира, а автомобилът му се запали на магистрала „Тракия“ при изхода за Бургас.

Инцидентът e стана снощи, 19 април, около 21:05 ч. На автомагистрала „Тракия“, в района на изхода за Бургас, вероятно поради движение с несъобразена с пътните условия скорост (мокро пътно платно), катастрофира лек автомобил „Хонда CR-V“ с ямболска регистрация, управляван от 46-годишен мъж. От инцидента автомобилът излязъл от пътното платно и се самозапалил, съобщават от ОДМВР – Бургас.

Мъжът е откаран в стабилно състояние в УМБАЛ – Бургас, но към момента той е настанен в реанимацията с опасност за живота.

Огънят е овладян от екип на бургаската противопожарна служба. Поради инцидента се е наложило частично затруднение при придвижване на автомобилите, пътуващи в посока Бургас

*******

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Ралица Петкова

Завършила съм специалност „Българска филология“ във ВТУ „Св. св. Кирил и Mетодий“. Моите източници на вдъхновение са литературата, изобразителното изкуство и богатството на българския книжовен език.