in

Четирите най-мързеливи зодии

Снимка: Pixabay

Казват, че мързелът е вроден талант, който изисква специални умения. Много хора обичат безделието и отдаването на почивка, вместо на вършенето на определена работа.

Оказва се, че зодията влияе пряко върху това до колко един човек е работлив и до колко предпочита да мързелува. Ако трябва да разчитате на някой за дадена задача, да се свърши работа както трябва и да не се притеснявате, че нещо няма да се обърка, със сигурност не се доверявайте на следните 4 зодии да ви вършат работа, тъй като са най-мързеливите зодии, пише actualno.com.

Рак

Раците са изпълнителни и отговорни, но само когато те искат. В тази връзка не им се доверявайте, защото просто сега не е момента и музата им не е дошла. Иначе са работливи и вършат всичко, с което се захванат, с желание, но когато то липсва става страшно. Тогава няма сила на света, която може да ги накара да приключат зададената им задача.

Близнаци

Много трудно бихте се разбрали с представители на зодия Близнаци. Постоянно сменят лицата си и ще се окаже,че сте говорили на единия близнак, а срещу вас в момента стои другия и ще твърди, че не сте говорили нищо. Когато ги мързи са готови да измислят всякакви оправдания само и само за да не свършат работата. В този случай, по-добре се откажете и намерете някой, на когото наистина можете да разчитате.

Везни

Везните са изключително колебливи, често те самите незнаят на къде да поемат. До тях трябва да застане човек, който да ги напътства и да им показва пътя. Те са амбициозни, обичат живота и удоволствията и често им се случва да загърбят нещо в името на дадено преживяване. Мързелът им може да бъде безграничен, ако нещото, което се изисква от тях не им е интересно.

Лъв

Има моменти в които Лъвовете попадат в живота на “лентяйството“. Случи ли се това, много трудно би ги накарал да се върнат към започнатата работа. Принципно спазва ангажиментите си, но имайте едно наум, все пак е царска зодия не би пренебрегнал своето и никога не би поставил друго занимание пред своите приоритети. Затова много внимавайте с какво ще го накарате да се захване.

*******

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Ралица Петкова

Завършила съм специалност „Българска филология“ във ВТУ „Св. св. Кирил и Mетодий“. Моите източници на вдъхновение са литературата, изобразителното изкуство и богатството на българския книжовен език.