in

Бременната Вики Терзийска посрещна лазарки

Снимка: Instagram

Бременната Вики Терзийска посрещна лазарки в дома си. Тя публикува снимка с дъщеричката си, която държи на ръце, а под бежовото палто, с което певицата бе облечена, ясно се виждаше заобленото ѝ коремче.

Към снимката Вики написа:

„Лазарки в нашия двор! Неочаквани скъпи гости! Има прекрасни момичета в Кокаляне!Благословия, късмет и пожелание за весели празници от цялото ни семейство!“

На следващия ден семейството имаше повод за празнуване и това бе Цветница, когато 3-годишната им дъщеря Маргарита има имен ден.

„Днес нашето цветенце и шофьор на рейс има празник! Да са живи и здрави всички мили хора с имена на цветя, дървета и храсти! Весел ден и наздраве!“, написа Вики към снимка на дъщеричката си.

В края на миналия месец Вики сподели, че със съпруга ѝ Петър очакват второто си дете. Терзийска разказа, че отново очакват момиченце и то ще се появи на бял свят през лятото.

Певицата и бизнесменът Петър Величков се ожениха през 2016 г. Те прекараха медения си месец на Сейшелите, за втората си годишнина бяха в Южна Африка, а за третата – в Италия. Семейството има 3-годишна дъщеря, която се казва Маргарита.

*******

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/