in

Започна записването за профилактика на женското здраве

Започна записването за общинската програма „Профилактика на женското здрави“, съобщиха от дирекция „Здравеопазване“ към Община Варна. Дейностите включват гинекологични ултразвукови прегледи, чрез трансвагинална ехография и консултация за ранна диагностика на заболявания на органите на малкия таз.

Изпълнението се осъществява от “Специализирана болница по акушерство и гинекология за активно лечение „Проф. д-р Д. Стаматов“ ЕООД.

В програмата могат да се включат жени, жителки на община Варна, без ограничения във възрастта, със или без оплаквания и симптоми от страна на органите в малкия таз. Целта на програмата е ранната и навременна диагностика на патологични изменения на яйчниците и матката. Правилната и навреме поставена диагноза е първата стъпка към адекватно проведеното лечение, посочват специалистите от болницата.

Прегледите ще се извършват в кабинет на партерен етаж от лекари, работещи в болничното заведение, при предварително записан час, съобразно графика на лекарите. Самите прегледи ще бъдат в периода 2-ри май – 21-ви юни. Телефоните за записване на часове са: 0879/599904 – за проф. д-р Ковачев, доц. Цветков и д-р Жеков, и 0879/599903 – за д-р Германов, д-р Мирчева и д-р Великова.

График на прегледите:

1. проф. д-р Е. Ковачев,д.м.н. – четвъртък от 13.30 ч. до 16.00 ч.

2. доц. д-р Кр. Цветков,д.м. – сряда от 13.30 ч. до 16.00 ч.

3. д-р Ж. Жеков – вторник от 13.30 ч. до 16.00 ч.

4. д-р В. Германов – вторник от 13.30 ч. до 16.00 ч.

5. д-р Н. Мирчева – сряда 13.30 ч. до 16.00 ч.

6. д-р Цв. Великова – сряда 16.00 ч. до 18.00 ч.

*******

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/