Дженифър Гарнър е най-красивата жена на годината

Снимка: Instagram
Снимка: Instagram

Американската актриса, продуцент и обществена фигура Дженифър Гарнър е призната за най-красивата жена на годината според списание „Пипъл“. Снимката й украси корицата на специалния брой на изданието.

“Колкото по-малко гледам в огледалото и колкото повече мисля за това, което мога да дам на света, толкова съм по-щастлива”, призна Гарнър в интервю, добавяйки, че не е осъзнала до момента признанието.

Най-голяма популярност на Гарнър донесе ролята й на агентът на ЦРУ, Сидни Бристоу в телевизионния сериал “Шпионка”, предаде БГНЕС. За нея актрисата получи наградите „Златен глобус“ и тази на Актьорската гилдия. Тя е известна и с ролите си във филмите “Кралство”, “Джуно”, “Странния живот на Тимъти Грийн“, „Клуб на купувачите Далас“ и „С любов, Саймън“.

Актрисата има две дъщери и син. Занимава се с благотворителна дейност, вземайки участие в движението за помощ на деца „Спасете децата“.

Миналата година американската певица Пинк стана най-красивата жена, провъзгласена от „Пипъл“.

*******

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Снимка: Facebook

Цеци Красимирова се жени в каляска

Снимка: Instagram

Ева Лонгория по бански, 10 месеца след раждането