Цеци Красимирова се жени в каляска

Снимка: Facebook
Снимка: Facebook

Сватбата на Цеци Красимирова и милионера Майкъл Струмейтис ще бъде като в приказките в буквалния смисъл, пише „Галерия“.

Източници, обвързани с подготовката на големия ден разказаха, че темата на празника ще бъде именно „Пепеляшка“. Декорът ще бъде с приказни мотиви, както и роклята, костюмът на младоженеца и прочие. Най-голямата атракция ще бъде пристигането на булката. Родната моделка ще се появи в бляскава каляска във формата на тиква, по подобие на тази на Пепеляшка.

Цеци дори успяла да си намери обувки като на приказната героиня, които били прозрачни и наистина наподобявали стъкло. Булката обаче щяла да ги смени още след официалната част, тъй като били адски неудобни.

Сватбата на Цеци и американеца ще бъде на 12 май, в старинен замък край Барселона. Красимирова е поканила голяма част от родния елит, като е осигурила специален чартър за всичките си близки до Каталуния.

*******

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

снимка facebook

Една легенда на 77

Снимка: Instagram

Дженифър Гарнър е най-красивата жена на годината