in

Два дни безводие във варненски квартал

Поради изграждане на връзки от фирма „Инжстрой“ на 8 и 9 май (сряда и четвъртък) от 9.00 до около 24 часа без вода ще бъдат част абонатите в кв. „Владиславово“, съобщиха от ВиК – Варна.

Засегнати на 8 май ще бъдат части от бл. 402 и 403; блокове от 404 до 407; части от бл. 21 и 22; над Пощата; бл. 50 и бл. 70; около Кучкарника, комплекс „Жълъдови хълмове“ и част от местност Балъм дере.

Водоноски ще бъдат разположени на площадката между блокове 30 и 22 и пред магазин CBA, до блок 407.

На 9 май без вода ще бъдат абонатите в блокове с номера от 1 до 5, бл. 11; блокове от 16 до 21, от 304 до 306; 308; от 401 до 403; бл. 408; бул. „Константин и Елена“, Централен пазар; „Възраждане“ – бл. 1 А; около магазини Lidl и Alati, местност Балъм дере, около складовете на „Енерго про“ и Метрологията.

Водоноски ще бъдат разположени до ЦДГ „Маргаритка“ (над Пощата) и до училище „Патриарх Евтимий“.

*******
Спонсор на наградата този месец:Fenix

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Ралица Петкова

Завършила съм специалност „Българска филология“ във ВТУ „Св. св. Кирил и Mетодий“. Моите източници на вдъхновение са литературата, изобразителното изкуство и богатството на българския книжовен език.