Фалшива новина за смъртта на Иван Динев

Снимка: Facebook
Снимка: Facebook

Фалшива новина за смъртта на големия син на строителния предприемач Йордан Динев от Свети Влас – 20-годишният Иван взриви онлайн пространството след изпратен мейл до Флагман.бг, подписан уж от братовчеда на младежа.

Според редовете той е загинал при тежка катастрофа на АМ “Тракия”. От пресцентъра на МВР съобщават, че през изминалото денонощие няма загинали хора при ПТП на аутобана, пише БЛИЦ.

“Шофирал е Ауди А4 с бургаска регистрация – А 14 20, синкаво на цвят, което получил като подарък от баща си в деня, в който взел и книжка – само преди 20-ина дни. Около 23:30 часа Иван е летял шофирал с 250 км/ч по АМ „Тракия” в посока от Бургас към София. При отбивката за Чирпан, на км 215, на пътното платно излиза автомобил БМВ, управляван от М.С. от Стара Загора. Иван е успял да намали до 190 км/ч, но това не е било достатъчно, за да овладее автомобила и се е забил в мантинелата, като автомобилът е помлян напълно и тялото му е останало вътре. Викана е на помощ пожарна, за да извадят тялото. Има щети и по БМВ-то, откъдето също чрез рязани на врати са извадили шофьора, но той се е разминал с леки наранявания. Всичко това написа братовчедът на Иван – Георги, който е син на Динко Динев – по-големият брат на Йордан Динев”. Двамата братовчеди били на гости у майката на Иван – Зорница в Несебър. Около 22 часа Иван много се ядосал, защото приятелката му не отговаряла на обажданията му. Това било причината той да се качи внезапно в Аудито и да потегли към София, за да я търси”, се казва още в мейла.

*******
Спонсор на наградата този месец:Fenix

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Автор: Ралица Петкова

Завършила съм специалност „Българска филология“ във ВТУ „Св. св. Кирил и Mетодий“. Моите източници на вдъхновение са литературата, изобразителното изкуство и богатството на българския книжовен език.

Хиляди четвъртокласници ще се явят днес на “малките матури” по математика

Снимка: "Нова Варна"

Черешите във Варна пак на космически цени