in

Автомобил с петима младежи се преобърна край Суворово

Снимка: Архив

Четирима младежи са пострадали, когато 19-годишен шофьор губи контрол над шофирания от него автомобил.

Вчера, около 13,15 ч., по пътя  Вълчи дол – Суворово, на около 500 м. от с. Щипско, водачът на БМВ 320 – 19-годишният А. А., на 19 г.,губи управление над автомобила и се преобръща извън платното за движение, съобщават от пресцентъра на полицията във Варна.

Вследствие на ПТП-то са пострадали четиримата пътници в автомобила – 20-годишен мъж е със съмнения за фрактура на гръбначни прешлени и луксация на рамо, друг 20-годишен мъж е с контузия на гръден кош и подмишница, 22-годишен мъж е с контузия на гръден кош и ляво рамо, 18-годишна девойка е с комоцио и контузии по тялото.

На пострадалите е оказана медицинска помощ в болница и са освободени за домашно лечение. Образувано е досъдебно производство.

 

*******
Спонсор на наградата този месец:Fenix

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Надежда Алексиева

Завършила съм фотография, имам повече от 15 години опит като фоторепортер и репортер. Обичам честната и провокираща журналистика, морето и добрите хора.