in

„Комфорт“ ООД приключиха проектирането на супер модерен жилищен комплекс във Варна (СНИМКИ)

„Комфорт“ ООД  и „Комфорт Брокърс“ финализираха проектирането на жилищен комплекс „К-Скай“ във Възраждане 1. До средата на месец юни ще стартира строителството на първите две сгради.

„К- Скай“ е комплекс от 5 жилищни сгради по 13 етажа разположени на парцел от 11 дка. Разположението на сградите предполага простор и добро изложение и панорама за всички апартаменти. Комлексът разполага с 49 подземни и 212 надземни паркоместа, както и зелени площи за отдих, разходка и игра на вашите деца. Тук може да намерите своя двустаен, тристаен или четиристаен апартамент за вас и вашето семейство, като съчетаете високо качество, осигурено от дългогодишния опит на строителна фирма „Комфорт“ ООД на атрактивна цена.

Достъпът до комплекса  се реализира чрез напълно реконструираната ул. „Анна Феликсова“, която свързва двата големи булеварда „Цар Освободител“ и „Трети март“. Тези главни пътни артерии осигуряват лесен автомобилен и автобусен достъп до всяка точка на град Варна. Само за няколко минути пеша ще стигнете до новоизградения парк „Възраждане“. В района е осигурен достъп до две големи хранителни вериги, както и три детски градини, ОУ „Николай Й. Вапцаров“ и всички други услуги от първостепенна нужда на обитателите.

Слънчевите апартаменти на „К- Скай“ на атрактивни цени очакват своите нови собственици – двустайни, тристайни и четиристайни, с площ от 73 до 178 кв.м, разположени на 13 етажа. Основната част от тях са с изложение изток, запад и юг, като на високите етажи се разкрива гледка към Варненския залив. „К- Скай“ е избор на висококачествено строителство във Варна, за което гарантира „Комфорт“ ООД.

За 30 години строителна фирма „Кофморт“ е изградила над 1 000 000 кв.м жилищна и офисна площ и е създала успешно партньорство с инвеститори от цяла България.

Компанията е носител на редици авторитетни браншови награди – „Сграда на годината“, „Златен отвес“, както и много награди от „Камарата на строителите“ в България  и други. В офиса на „Комфорт Брокърс“  може да откриете подробности за всички техни обекти ново строителство.

Заповядайте на бул. “Осми приморски полк“ № 50, ет. 5 от 9:00 до 18:00 ч.

Тел. 052/ 600 458

Ел. поща: info@komfortbrokers.com или www.komfortbrokers.com

*******
Спонсор на наградата този месец:Fenix

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/