in

Cappy отговориха за снимката с капсулите и портокаловия сок

Снимка: Facebook/Д. Йорданова

Снимки със странно съдържание в кутия от сок Cappy предизвика хиляди коментари в социалните мрежи. „Нова Варна“ се свърза с фирмата за коментар.

Любител на безалкохолната напитка сподели във Facebook снимка, на която се вижда картонена опаковка от портокаловия сок на марката с две мокри капсули до тях. Младата жена твърди, че те са попаднали в чашата ѝ със сока.

„Информирани сме за случая с публикувана във Фейсбук снимка на опаковка нектар Cappy Портокал с чужди тела с формата на капсула до опаковката. Разглеждаме всички сигнали от потребители сериозно и незабавно стартирахме разследване. Към този момент бихме искали да отбележим, че в производствения процес на Cappy не се използва нито една съставка под формата на капсула. Продуктът е филтриран през филтър с диаметър от 3 мм, през който подобен обект не би могъл да премине, след което се пълни в абсолютно стерилна среда без човешка намеса, запечатва се и се предлага на пазара. Важно е да знаете, че работим с процедури, които осигуряват високото качество на продуктите ни и тяхната безопасност е основен приоритет за нас“, отговориха от пресцентъра на Coca-cola.

Екип на Cappy e извършил нужните вътрешни проверки и e предложил на дамата да бъде изследван продуктът и обектите в случай, че тя се съгласи да ги предостави.

 

*******
Спонсор на наградата този месец:Fenix

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Надежда Алексиева

Завършила съм фотография, имам повече от 15 години опит като фоторепортер и репортер. Обичам честната и провокираща журналистика, морето и добрите хора.