in ,

ПП „Атака“ връчи стипендии на варненски студенти

снимка : Пресцентър ПП Атака

АТАКА зарадва трима студенти и във Варна. Водачът на евролистата д-р Георги Димов и зам.-председателят на партията Десислав Чуколов връчиха стипендии пред Медицинския университет в морския град.

Така партията ще подпомогне тяхното образование и ще им даде необходимата амбиция да продължат квалификацията си в България. „Решихме да подпомагаме младите хора на България, да останат в страната, да си завършат образованието у нас, а не да бягат в чужбина”, каза във Варна зам.-председателят на АТАКА Десислав Чуколов. По думите му всички партии трябва да последват примера на националистите в борба срещу на
изтичането на млади кадри от България.

Варненските студенти Антон Андреев, Петър Илиев и Боряна Трайкова са тримата стипендианти на партията. Те благодариха за жеста и заявиха категорично, че ще останат след завършването си в страната.

Водачът на листата за евроизборите на партията д-р Георги Димов заяви, че един от основните проблеми у нас е демографската криза. Младите напускат страната. България остава без младо трудоспособно поколение. Трябва да задържим точно тази част от българите. Стипендиите от АТАКА са жест към младежите, които искат да учат”, каза той.

Според Димов е важно Варна да остане зелен и красив туристически град, а не да приема НАТО-вски бази. Димов припомни, че АТАКА ще се бори в европарламента за въвеждането на общоевропейска минимална заплата и пенсия за всички страни-членки.

Първият в листата на АТАКА за евроизборите призова избирателите да гласуват с №14 на 26 май, ако искат страната ни да не е територия за американски бази. „Да си вземем своето от Евросъюза“ е мотото на предизборната кампания на националистите.

ПП „Атака“ е с номер 14 в бюлетината за Европейски парламент.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

*******
Спонсор на наградата този месец:Fenix

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Албена Марашлиева