ГЕБР внесоха жалба в ЦИК срещу президента (ВИДЕО)

Представители на ГЕРБ внесоха жалба в Централната избирателна комисия, съобщиха от пресцентъра на партията.

Жалбата е срещу участието на президента Румен Радев в предизборната кампания на БСП. Внасянето на жалбата в ЦИК ще стане днес, 13.05.2019 г. (понеделник) в 15:30 часа в сградата на ЦИК. След внасянето на сигнала ще бъдат направени изявления пред представителите на медиите. От изявлението на представителите на партията пред сградата на ЦИК става ясно, че се касае за вчерашните изявления на държавния глава Румен Радев от Асеновград.

При посещението си в Асеновград президентът Румен Радев вчера настоя за повече разкрития, присъди и конфискация на незаконно придобито имущество.

„Апартаментгейт“ е само началото, вододел накъде ще вървим – заяви президентът Румен Радев. По думите му, изграждането на модерна България е невъзможно, ако безнаказаността и беззаконието бъдат оставени да се вихрят. Необходими са разкрития, присъди, конфискация, връщане на пари. Президентът коментира още, че премиерът Бойко Борисов е в трудна ситуация и за да се сложи край на това, е необходимо разнищване и прочистване.

*******
Спонсор на наградата този месец:Fenix

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

НАП погва адвокати, автосервизи и медицински центрове

Нова порция безводие в квартал “Владиславово”