in

Кой победи в състезанието на пожарникарите във Варна

Снимка: Мердин Берберов, "Нова Варна"

Ето кои са победителите в провелото се на 9 май на стадион „Локомотив” Областно състезание по пожароприложен спорт.

Дисциплините, в които мериха сили участниците са -изкачване с щурмова стълба,  100 м пътека с препятствия, пожарна щафета 4 х 100 м с препятствия, бойно разгръщане от мотопомпа.
За първи път тази година в надпреварата официално взеха участие юноши и девойки в младша, средна и старша възрастови групи, както и жени, съобщават от пресцентъра на полицията.
Отлично се представиха децата от школа „Огнеборец” към ОДК – Варна, които заеха призовите места в индивидуалните дисциплини.
Комплексните победители сред мъжете са: отборът на Трета РСПБЗН – Варна класирал се на първо място; второто място зае отборът на Първа РСПБЗН – Варна, а третото място бе извоювано от сборния отбор на Втора РСПБЗН – Варна и сектор СОД.
Състезанието премина в дух на добро спортсменско поведение и колегиалност.
Най-добрите юноши, девойки, жени и мъже ще бъдат включени в представителния отбор на РДПБЗН – Варна и СКППС – Варна за Републиканския преглед по ППС, който ще се проведе в гр. Пловдив от 27 до 30 май 2019 г.

 

*******
Спонсор на наградата този месец:Fenix

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/