Убиха българин в Полша, жена е в критично състояние

Българин е показно убит в Полша. При нападението е пострадала и 26-годишна жена, също наша сънародничка, която е в критично състояние.

Все още не е ясна самоличността на жертвата. Знае се, че става въпрос за 32-годишен мъж, предаде bTV. Двамата са били нападнати на улицата в полския град Костшин над Одрон.

Нападателите са били петима или шестима, като са слезли от две коли с български регистрации, сочат охранителните камери.

“Нападателите са в неизвестност. Мъжът е бил намушкан няколко пъти с нож и умира на място. Младата жена има сериозни прободни рани, но е откарана в болница. Лекарите се борят за живота ѝ”, заяви Марчин Малуди, говорител на полицията.

*******
Спонсор на наградата този месец:Fenix

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Автор: Ралица Петкова

Завършила съм специалност „Българска филология“ във ВТУ „Св. св. Кирил и Mетодий“. Моите източници на вдъхновение са литературата, изобразителното изкуство и богатството на българския книжовен език.

Снимка: Pixabay

Зет отглежда тарантула заради тъщата

Тези чорапи са най-новият хит в социалните мрежи (СНИМКИ)