Категории: Спонсорирани

K Residence – най-луксозната сграда в центъра на Варна (ВИДЕО/СНИМКИ)

Реклама

Най-новата и модерна жилищна сграда – K Residence, вече краси  историческия център на Варна. Технологии и иновации, строга елегантност без излишни орнаменти. Така може накратко да се опише създадената от „Комфорт“ ООД сграда. 

Снимка: „Нова Варна“

Минималистичен стил, големи стъклени врати, отворени пространства – това са основните характеристики на K Residence, която се намира на ул. „Славянска“ 18. Бутиковата сграда се състои от 9 просторни апартамента, 5 от които вече са продадени. За всяко от тях е предвидено паркомясто или гараж с прилежащо складово помещение. Инсталирани са индивидуални термопомпени системи въздух-вода, които произвеждат топла вода за отопление през зимата, студена вода за охлаждане през лятото и топла вода за бита през цялата година. Отоплението се извършва чрез подово отопление и конвектори. Подовото отопление работи на нискотемпературен режим на водата /30-35°С/ – излъчвателен принцип, който пести ресурси. Част от материалите, използвани за фасадата, както и минералните топлоизолационни плочи, например, са нови за българския строителен пазар. Баните и външните стени са шумоизолирани.

Снимка: „Нова Варна“

В сградата е въведена смарт система, която позволява управление на дома чрез мобилни устройства. K Residence е една от малкото сгради във Варна, чиито обитатели могат да управляват дома си дистанционно чрез системата IoT (Internet of things / Интернет на нещата).

Три основни материала запълват хармонията – гранит, стъкло и алуминий. Четири терасовидни прибирания на различни нива и редица балкони допълват модерния силует на сградата.

Снимка: „Нова Варна“

„Тази година нашата строителната компания – „Комфорт“ ООД, става на 30 години. За тези 30 години сме построили десетки жилищни и обществени сгради, правили сме реконструкции, издигнали сме някои от най-големите търговски обекти в страната. Гордост в нашето портфолио е създаването на хотел „Димят“, сградата на „Комфорт“, Grand Mall, както и много хотели в комплекс Златни пясъци. Но за нас K Residence е наистина специален проект, направихме я по най-добрия начин“, каза на елегантната церемония по откриването Атанас Костурков, управител на фирмата.

Създателите се гордеят, че аристократичният почерк на квартала битува в най-новата уникална сграда в града ни. 

Философията на K Residence е проста – безкомпромисност по отношение на ресурси и технологии. Вложените материали са от най-висок клас. Перфектност от проектирането до изпълнението на всеки детайл и последния дизайнерски щрих.  

Снимка: „Нова Варна“

Фасада е с подчертана строга елегантност, без излишна орнаментика. Качествените материали и сградни системи гарантират минимална поддръжка и дълъг живот на сградата.

В следващите месеци компанията-инвеститор на бутиковата сграда планира да започне строителството на още четири жилищни обекта. Първият ще бъде във „Възраждане“. Най-амбициозният се предвижда да е до стадион „Тича“.

Вижте още във видеото:

E-mail: info@komfortbrokers.com или www.komfortbrokers.com
Телефон за връзка: 052/ 600 458

*******
Спонсор на наградата този месец:

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Реклама
Leave a Comment

Последни новини

Кобрата празнува рожден ден днес: Честито. На колко става

Днес рожден ден празнува Кубрат Венков Пулев (известен като Кобрата) Той е български боксьор, бивш…

преди 40 минути

В нощта на Възкресение се пазете от джебчии и пожари

По празниците полицията и пожарната предприемат извънредни мерки, за да преминат спокойно и без инциденти…

преди 45 минути

20-годишна катастрофира челно в крайпътно дърво и преобърна колата

Стана ясно, че 20-годишна румънка е пострадала при тежка катастрофа, станала тази сутрин в Русе.…

преди 49 минути

Затвориха Прохода на Републиката

Стана ясно, че временно е спряно движението през Прохода на Републиката. Причината поради, която се…

преди 58 минути

Как да сварим яйцата за Великден без да се счупят

Днес, на Велика събота също се боядисват яйца. Има няколко задължителни неща, които трябва да…

преди 4 часа

Усетихте ли я: Вилнее мощна магнитна буря, кога ще отшуми

Стана ясно, че активното слънчево петно ​​AR3654 произведе най-силното си изригване досега – изригване от…

преди 4 часа