in

K Residence – най-луксозната сграда в центъра на Варна (ВИДЕО/СНИМКИ)

Снимка: "Нова Варна"

Най-новата и модерна жилищна сграда – K Residence, вече краси  историческия център на Варна. Технологии и иновации, строга елегантност без излишни орнаменти. Така може накратко да се опише създадената от „Комфорт“ ООД сграда. 

Снимка: „Нова Варна“

Минималистичен стил, големи стъклени врати, отворени пространства – това са основните характеристики на K Residence, която се намира на ул. „Славянска“ 18. Бутиковата сграда се състои от 9 просторни апартамента, 5 от които вече са продадени. За всяко от тях е предвидено паркомясто или гараж с прилежащо складово помещение. Инсталирани са индивидуални термопомпени системи въздух-вода, които произвеждат топла вода за отопление през зимата, студена вода за охлаждане през лятото и топла вода за бита през цялата година. Отоплението се извършва чрез подово отопление и конвектори. Подовото отопление работи на нискотемпературен режим на водата /30-35°С/ – излъчвателен принцип, който пести ресурси. Част от материалите, използвани за фасадата, както и минералните топлоизолационни плочи, например, са нови за българския строителен пазар. Баните и външните стени са шумоизолирани.

Снимка: „Нова Варна“

В сградата е въведена смарт система, която позволява управление на дома чрез мобилни устройства. K Residence е една от малкото сгради във Варна, чиито обитатели могат да управляват дома си дистанционно чрез системата IoT (Internet of things / Интернет на нещата).

Три основни материала запълват хармонията – гранит, стъкло и алуминий. Четири терасовидни прибирания на различни нива и редица балкони допълват модерния силует на сградата.

Снимка: „Нова Варна“

„Тази година нашата строителната компания – „Комфорт“ ООД, става на 30 години. За тези 30 години сме построили десетки жилищни и обществени сгради, правили сме реконструкции, издигнали сме някои от най-големите търговски обекти в страната. Гордост в нашето портфолио е създаването на хотел „Димят“, сградата на „Комфорт“, Grand Mall, както и много хотели в комплекс Златни пясъци. Но за нас K Residence е наистина специален проект, направихме я по най-добрия начин“, каза на елегантната церемония по откриването Атанас Костурков, управител на фирмата.

Създателите се гордеят, че аристократичният почерк на квартала битува в най-новата уникална сграда в града ни. 

Философията на K Residence е проста – безкомпромисност по отношение на ресурси и технологии. Вложените материали са от най-висок клас. Перфектност от проектирането до изпълнението на всеки детайл и последния дизайнерски щрих.  

Снимка: „Нова Варна“

Фасада е с подчертана строга елегантност, без излишна орнаментика. Качествените материали и сградни системи гарантират минимална поддръжка и дълъг живот на сградата.

В следващите месеци компанията-инвеститор на бутиковата сграда планира да започне строителството на още четири жилищни обекта. Първият ще бъде във „Възраждане“. Най-амбициозният се предвижда да е до стадион „Тича“.

Вижте още във видеото:

E-mail: info@komfortbrokers.com или www.komfortbrokers.com
Телефон за връзка: 052/ 600 458

*******
Спонсор на наградата този месец:Fenix

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Надежда Алексиева

Завършила съм фотография, имам повече от 15 години опит като фоторепортер и репортер. Обичам честната и провокираща журналистика, морето и добрите хора.